Des de fa unes setmanes tenim nova companya a EQUÀLITAT. 👩

Es tracta d’Alba Folgado Sánchez. Graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat de València, també posseeix un Màster en Planificació i Direcció de Turisme de la mateixa casa.

Alba ha realitzat cursos en matèria d’Igualtat a la Universitat internacional Menéndez Pelayo i, a més a més, compta amb l’experiència de diverses pràctiques formatives en diferents Ajuntaments del territori valencià, i també en les Corts Valencianes, on va dur a terme les pràctiques curriculars de grau.

En l’actualitat, ocupa el lloc de Consultora de Governança Pública en la nostra firma i du a terme accions de reforç en el disseny, redacció i adaptació de Plans Municipals d’Igualtat, Responsabilitat Social i Govern Obert, sent una figura polivalent i transversal a l’empresa. A més a més, executa llavors d’organització de processos participatius per a la consecució dels projectes municipals.

En paraules del nostre director executiu, Jose L. Sahuquillo: «volem aportar per configurar un equip de professionals capaços de desenvolupar projectes amb una gran qüalitat, tant tècnica como humana». Sahuquillo afirma que: «a poc a poc estem dissenyant un bon equip de politòlegues i sociòlogues que podran fer front a les noves demandes dels ajuntaments del territori valencià».

Alba, benvinguda a EQUÀLITAT! 🤩👏

Comunicació EQUÀLITAT