• L’Ajuntament continua amb el disseny del seu I Pla Municipal d’Infància i Adolescència.
  • Els propers dies 25 i 26 de maig de 2021 s’organitzaran dues sessions per conéixer les opinions i preocupacions de les associacions del municipi.

La Regidoria d’Infància i Joventut, amb la col·laboració de la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat, convoca la realització de dinàmiques grupals, dirigides al teixit social del nostre poble.

Els propers dies 25 i 26 de maig, es duran a terme a la Biblioteca Municipal de Benifaió les dinàmiques grupals amb el teixit associatiu del nostre municipi a fi d’aprofundir en les necessitats i percepcions de la ciutadania al voltant de diverses àrees. La sessió del dia 26 de maig serà oberta per a qualsevol persona que vuiga assistir.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins del disseny del I Pla Municipal d’Infància i Adolescència 2021-2024, amb el qual es pretén reconèixer i promocionar els drets de la població infantil.

  • Dimarts 25 de maig, de 18:30 a 20:00 i de 20:00 a 21:30 (associacions).
  • Dimecres 26 de maig, de 19:00 a 20:30 (oberta a la ciutadania).

Des de l’Ajuntament convidem a les nostres veïnes i veïns, membres de les diferents tipologies d’associacions a assistir a les sessions previstes en funció de l’horari assignat a cadascuna d’elles; amb la finalitat d’impulsar un projecte que faça de Benifaió un poble en el que les necessitats de les xiquetes i els xiquets siguen escoltades i ateses.

Comunicació EQUÀLITAT