• La campanya #apeudecarrer està organitzada per al proper dijous, 14 de gener, de 10:00 a 13:00h, en el mercat ambulant municipal.
  • Les persones interessades rebran un díptic explicatiu i seran informades sobre els documents que podran trobar allotjats en el Portal de Transparència.

L’Ajuntament de Benifaió eixirà als seus carrers el dijous, 14 de gener, per a donar a conéixer a tot el seu veïnat l’actual estructura i funcionament del Portal de Transparència i explicar les múltiples tasques d’actualització i condicionament que s’han anat desenvolupant als últims mesos.

En aquest sentit, dues persones especialitzades en matèria de transparència i accés a la informació pública de la consultora dinamitzadora del projecte es desplaçaràn al municipi de la comarca de la Ribera Alta per a fer lliurament a les seues veïnes i veïns d’un díptic informatiu que, en essència, exposa els blocs en els quals s’organitza el Portal de Transparència, els principis que el regeixen i els compromisos del present equip de govern amb la publicitat activa i la rendició de comptes.

Han sigut mesos de treball continu i compartit amb funcionariat, responsables públics i experts en l’àmbit del Govern Obert que, hui dia, veuen els seus fruits i es materialitzen en un Portal de Transparència més actualitzat, accessible i interoperable que ens permet romandre a l’avantguarda com a municipi deliberatiu, col·laboratiu i transparent”, ha destacat Jesús Rosaleny Maiques, edil de Govern Obert, Transparència i Administració Pública.

La campanya #apeudecarrer s’emmarca dins de l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació del Personal i Comunicació impulsada des de l’Ajuntament de Benifaió i que, en suma, pretén assentar a l’interior de la seua institució una cultura de gestió pública basada en els valors de publicitat activa, integritat i bon govern.

Aquest projecte està subvencionat íntegrament pel Servei de Transparència de la Diputació de València.

Poden accedir al Portal de Transparència de l'Ajuntament de Benifaió mitjançant el següent enllaç: https://benifaio.sedelectronica.es/transparency/

Comunicació EQUÀLITAT