20n-dia-de-la-infancia
El pròxim diumenge 20 de novembre se celebrarà una xerrada per a ensenyar a pares i mares a educar a la futura generació en valors d’igualtat. Mentre, els xiquets i les xiquetes podran gaudir amb el parc infantil de castells inflables. Després hi haurà un esmorzar, amb orxata i fartons.

Amb motiu del Dia Internacional de la Infància, l’Ajuntament de Massamagrell ha organitzat una xerrada amb la psicòloga Mar Ortiz, la qual explicarà la necessitat d’educar els xiquets i les xiquetes en valors d’igualtat de gènere com l’única forma de poder transformar el món. L’educació és la base per a un futur sense discriminacions. I, per eixe motiu, el primer pas és ajudar les famílies a aconseguir una efectiva educació en valors igualitaris.

Simultàniament, els xiquets i les xiquetes podran passar-ho en gran al parc infantil, on hi haurà castells inflables i jocs. Quan la conferència acabe, totes les famílies podran gaudir d’un esmorzar amb orxata i fartons. A més, serà el moment perfecte per intercanviar impressions, opinions i experiències d’allò que han aprés prèviament.

No és fàcil educar i, per això, entre totes les persones assistents es podrà millorar esta tasca, compartint temps amb la família en una jornada tant festiva com lúdica.

COMUNICACIÓ EQUÀLITAT