• La Diputació de València ha aprovat la concessió de subvencions a municipis i entitats locals menors de la província per al foment de la Responsabilitat Social.
  • La nostra firma ha aconseguit el finançament sol·licitat per a nombrosos ajuntaments de la Província de València.

Des de l’equip d’EQUÀLITAT hem impulsat l’obtenció de subvencions en matèria de Responsabilitat Social per a nombrosos ajuntaments de la nostra província, entre els quals es troben Massamagrell, Chella, La Font d’en Carròs i Castelló.

Es tracta de les subvencions de la Diputació de València destinades a municipis que tinguen una població igual o inferior a 50.000 habitants i entitats locals menors de la província per al foment, promoció i divulgació de la Responsabilitat Social.

Però en què consistiran aquests projectes que desenvoluparem en aquest marc?

Aquests es caracteritzen per generar un futur més amable amb les persones, econòmicament favorable i ecològicament sostenible; tot a través de programes com: jornades de bones pràctiques per a intercanviar idees sobre la Responsabilitat Social; campanyes de promoció del comerç local i jornades de benvinguda; i també processos d’avaluació de la qualitat dels serveis públics del municipi.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat volem agrair a tots els ajuntaments que han confiat en el nostre equip, el qual compta amb dotze anys d’experiència en projectes de participació, transparència i igualtat i més de tres anys en matèria de Responsabilitat Social amb un departament propi.

Finalment, aprofitem aquestes línies per a informar que ja estem treballant en cadascun dels projectes subvencionats, amb l’objectiu d’aconseguir tots els objectius que ens hem marcat.

Comunicació EQUÀLITAT