La nostra firma dissenyarà amb l’Ajuntament de Carlet una bateria d’accions per impulsar la participació ciutadana en aquesta localitat valenciana.

Durant els propers mesos EQUÀLITAT implementarà una planificació estratègica a la ciutat riberenca per establir mecanismes i eines de participació ciutadana al voltant de les relacions consistori-ciutadania.

L’acord entre l’Ajuntament de Carlet i EQUÀLITAT s’ha signat aquests dies i suposarà un nou paradigma en les relacions entre l’administració pública i la ciutadania.

Amb Agar Moreno i Joan Gonçales entre d’altres professionals, EQUÀLITAT posseeix un equip qualificat de persones amb titulació superior universitària relacionades amb la gestió pública, la participació ciutadana i el govern obert, que innovarà durant els propers cinc mesos per fer créixer una veritable cultura participativa a Carlet.

Aquesta mateixa setmana l’equip mixt promotor de CARLET PARTICIPA començarà amb les noves accions coordinant-se amb les regidories de l’Ajuntament de Carlet implicades en aquest projecte.

Comunicació EQUÀLITAT