Isabel García,diputada d'igualtat de la Diputació de València i Maria Such, directora general d'igualtat de la Generalitat Valenciana inauguraran la Jornada amb l’alcalde i la regidora de Drets Civils de La Pobla de Vallbona.

Resten poques hores per al començament de la I Jornada Comarcal en Igualtat Municipal i Diversitat de Gènere. Maria Such, com a Directora General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, acudirà en representació de la Generalitat Valenciana, mentre que Isabel Garcia representarà la Diputació de València com a Diputada d’Igualtat. Per la seua banda, Josep Vicent Garcia, Alcalde de la Pobla de Vallbona, i Regina Llavata, Regidora de Drets Civils, faran d’amfitrions en una Jornada de referencia comarcal.

Després de la inauguració (9:30-10:00) i la presentació de la Jornada (10:00-10:15), Gemma Fabregat, professora titular de la Universitat de València, impartirà la conferència ‘Polítiques municipals d’Igualtat: una visió realista del nostre entorn’ (10:15-11:15). Continuarà la Jornada amb una taula redona titulada «Bones pràctiques municipals en igualtat de gènere» (11:45-13:00). Maria Sánchez, agent d’igualtat a EQUÀLITAT tancarà el matí de la Jornada amb el Taller ‘Perspectiva de la diversitat en l’àmbit municipal valencià’ (13:00-14:00).

Es reprendrà la Jornada a les 16:00 hores amb el Taller  ‘L’associacionisme al servei de la ciutadania: el cas de la diversitat» promogut per Mirall Camp de Túria i a càrrec de Víctor Serra (16:00-17:00), després del qual Joan Gonçales, director d’estudis sociològics d’EQUÀLITAT, i Regina Llavata, regidora de Drets Civils, presentaran la metodologia del proper Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes del municipi (17:00-18:00).

Finalment es tancarà la Jornada amb l’actuació de l’artista Inma Ruiz (18:00-19:00).

La jornada és gratuïta i d’accés lliure prèvia inscripció a la nostra web.

COMUNICACIÓ EQUÀLITAT