El curs ha estat adreçat al personal intern municipal i conforma una de les accions de l’Estratègia de Publicació d’Informació al Portal de Transparència de l’Ajuntament de Crevillent.

Hui divendres 29 de setembre s’ha realitzat un curs en Transparència Pública i Publicitat Activa per al cos funcionarial responsable del Portal de Transparència de l’Ajuntament de Crevillent.

Esta formació, que va ser impartida per Lorenzo Cotino –reconegut catedràtic de la Universitat de València i membre del Consell de Transparència de la Comunitat Valenciana- va servir per millorar i incrementar els coneixements de les persones assistents en matèria de transparència pública i publicitat activa, especialment a l’administració local.

Esta acció suposa un pas previ a tot el procés de recopilació, estandardització i publicació de la informació pública municipal susceptible al portal de transparència de l’Ajuntament de Crevillent, que es durà a terme durant els pròxims mesos.

El curs ha sigut coordinat pel politòleg Jose L. Sahuquillo, dins de la Estratègia de Transparència Pública que coordinem des d’EQUÀLITAT.

Comunicació EQUÀLITAT