L’Ajuntament de Serra va presentar ahir la iniciativa del Pla Municipal d’Igualtat. En l’acte l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, va anunciar la creació de la regidoria d’Igualtat «com a mostra del compromís de l’equip de govern en esta matèria».

El pla d’igualtat és una iniciativa que va anunciar l’alcaldessa socialista el passat 8 de març amb motiu del Dia de la Dona. Coordinats pel sociòleg d’Equàlitat, Joan Gonçales, i l’alcaldessa en la reunió va explicar la necessitat d’una planificació estratègica per a este municipi enclavat al Parc Natural de la Serra Calderona.

També es van explicar les diferents parts del projecte i el treball de camp que començarà la setmana que ve. Les conclusions del pla d’igualtat eixigiran de totes les persones i del teixit associatiu que serà entrevistat al llarg de les pròximes setmanes. «És important comptar amb el veïnat per sensibilitzar-lo, conscienciar-lo i formar-lo en la necessitat d’un pla d’igualtat que acabarà implementant-se en Serra” comentà Alicia Tusón. «Amb una planificació igualitària d’aquestes característiques es pretén aconseguir una localitat més tolerant, inclusiva i diversa, respectuosa entre totes les persones que la componen i amb totes aquelles que la poden visitar», ha afegit.

FONT TEXT:: www.infoturia.com