• Aquesta activista va tindre lloc el 7 de març pels carrers del municipi
Des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Massamagrell i després de l’èxit de la primera edició celebrada l’any passat, es va a dur a terme la II Marxa Municipal per les dones. Una iniciativa que pretén mobilitzar i conscienciar a les persones del municipi en el camí pels drets i la dignitat de les dones.
La marxa tindrà lloc el pròxim 7 de març i eixirà des de l’Ajuntament per a recórrer els carrers acompanyada d’una batucada i alçant la veu per les dones. Finalitzarà en el Centre Cultural de Massamagrell on se servirà xocolate i bescuit per a totes les persones que hagen participat en la iniciativa.
Aquesta activitat està emmarcada dins del I Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes de Massamagrell i té com a objectiu donar visibilitat a la problemàtica social entorn de la igualtat de gènere.
“Aquesta marxa simbolitza, un any més, la unitat d’un poble compromès amb els drets de la dona. A més, és un dia molt important per a les dones i ens agradaria que tot el veïnat ens acompanyara en aquest acte tan emotiu” ha assenyalat la regidora d’Igualtat, Nina Sepúlveda.
“La primera edició d’aquest esdeveniment, celebrada l’any passat, va destacar per la gran participació, l’emoció, el compromís i la lluita per la igualtat que van impregnar els carrers de Massamagrell per a fer història” ha destacat l’alcalde, Pep Galarza.
Acció coordinada per l’equip d’EQUÀLITAT
Comunicació EQUÀLITAT