• Aquest portal s’ha pogut dur a terme gràcies a una subvenció de 5000€ de la Conselleria de Transparència

Ahir dimarts, la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Massamagrell va organitzar una presentació interna del portal de transparència dirigida al cos funcionarial de l’Ajuntament. L’acte va tindre lloc en el Saló de Plens amb la finalitat que tot el personal de la institució tinga el coneixement suficient per a treballar i publicar en el portal d’una manera adequada i eficient.

Després de sis mesos de treball constant, el portal de transparència ja està creat i actualitzat i s’espera que en els pròxims mesos estiga complet al 100%, de manera que complisca íntegrament amb la Llei de Transparència Autonòmica i Estatal.

Aquest portal s’ha pogut desenvolupar gràcies a la subvenció valorada en 5000€ que la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació va adjudicar a l’Ajuntament de Massamagrell.

“Des de la regidoria de Participació Ciutadana agraïm el bon treball que realitza el cos funcionarial de l’Ajuntament, que es caracteritza per la bona coordinació i el treball interdepartamental” assegura la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

“Gràcies al projecte Massamagrell Obert hem avançat molt en temes de transparència ja que era una assignatura pendent. En aquest sentit, a més de la presentació interna, també es presentarà el portal de transparència a la ciutadania per a donar a conèixer el projecte” ha explicat l’alcalde, Pep Galarza.

Projecte desemvolupat per EQUÀLITAT, participació i igualtat