fbpx

Segona sessió del Consell Veïnal d’Alfara del Patriarca

Alfara del Patriarca

El Consell Veïnal d’Alfara es va reunir al Centre Cívic del municipi amb el nostre equip gestor del projecte, en el que va ser la segona sessió d’aquesta nova edició de l’òrgan de participació ciutadana del municipi.

Una sessió on es van tractar els pròxims Pressupostos Participatius del municipi, que aquest any es denominen «Prioritzem Alfara 2023».

Una oportunitat única amb la qual el veïnat d’Alfara pot decidir de manera directa sobre el contingut dels futurs projectes del consistori.

Finalment elaboràrem quatre propostes conjuntes per al projecte que seran publicades conjuntament amb la resta de propostes al Portal de Participació Ciutadana d’Alfara del Patriarca, per a poder ser votades pels veïns i les veïnes.

La participació ciutadana és un pilar fonamental en la construcció d’un municipi millor. Cada veí i veïna té una veu en el futur d’Alfara, i a través del Consell Veïnal, estem fent això una realitat. La seva implicació és clau per fer créixer la comunitat i fer-la més forta. Gràcies per ser part d’aquesta transformació.

 

Teléfono: 963 11 02 66
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeza 42, pta 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!