fbpx

Suma’t a construir un futur sostenible!-L’Olleria

L'Olleria, RSE

  • L’Ajuntament de L’Olleria portarà a terme una formació empresarial en matèria de Responsabilitat Social.
  • L’acció serà impartida per Lorena García Villar, coordinadora de projectes a EQUÀLITAT, participació i igualtat, economista i experta en Responsabilitat Social.

L’Ajuntament de L’Olleria, des de la consciència de vetlar pel benestar social, econòmic i mediambiental del municipi, ha tractat en aquests últims mesos d’exercir una activitat pública caracteritzada en la promoció d’una cultura sostenible, mitjançant la creació de l’Escola Municipal de Responsabilitat Social de L’Olleria.

En el consistori considerem que la Responsabilitat Social, en el seu conjunt, i la Corporativa en particular, és un dels principals valors dels quals disposen tant empreses com comerços per millorar la seua competitivitat en el mercat.

I és que, millorar i integrar bones pràctiques i polítiques d’acció social, motivar la participació en fòrums que contribuïsquen a la participació de les empreses-comerços en programes i polítiques concretes de Responsabilitat Social Corporativa, i canalitzar per donar a conéixer iniciatives de sostenibilitat mitjançant la col·laboració pública – privada, són alguns dels objectius que tot consistori hauria de dur a terme en la seua gestió.

Per això, i amb la clara intenció de col·laborar en el creixement del teixit empresarial i de comerços a L’Olleria, hem optat per impulsar una formació empresarial en matèria de Responsabilitat Social, dirigida expressament al sector empresarial, al sector industrial i als comerços de L’Olleria.

Aquesta acció tindrà lloc el pròxim dijous, 23 de setembre de 2021, en el Espai iDEO de L’Olleria, constarà de dues sessions d’una hora cadascuna, i estarà impartida per Lorena García Villar, coordinadora de projectes a EQUÀLITAT, participació i igualtat, economista i experta en Responsabilitat Social.

L’horari de la formació serà el següent:

  • De 19.00 a 20.00 hores – Sector empresarial i sector industrial
  • De 20.00 a 21.00 hores – Comerços

Cal afegir, que la formació a realitzar està subvencionada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana, i, al mateix temps, està dinamitzada per la consultora social, experta en Responsabilitat Social, EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Des de l’Ajuntament de L’Olleria desitgem una gran assistència de totes aquelles persones que guarden relació amb els sectors esmentats, perquè L’Olleria sempre serà un municipi que protegisca, coopere i desenvolupe actuacions o projectes que generen un valor afegit a les empreses i comerços locals.

Suma’t a construir un futur sostenible, T’ESPEREM!

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfono: 963 11 02 66
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeza 42, pta 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!