🎥Alfara del Patriarca va fer mostra amb aquesta peça audiovisual de la seua voluntat per seguir avançant pel camí de la gestió pública responsable; una gestió que suposa implementar bones pràctiques en matèria de govern obert i transparència, així com implica tindre en compte la població i els grups d’interés.

Per a impulsar aquesta iniciativa, emmarcada en l’Escola de Govern Obert d’Alfara del Patriarca, el consistori va comptar amb la nostra marca donant peu així al desenvolupament d’una acció innovadora, pensada per a traslladar les polítiques públiques a la ciutadania, però fer-ho d’una manera diferent de l’habitual. En aquest cas, es volia elaborar una càpsula audiovisual que fora senzilla i propera al veïnat, però que al mateix tinguera el contingut esperat, eliminant la possibilitat que el resultat s’allunyara dels objectius del projecte final.

Dins d’aquesta iniciativa van caber també valors, i és que el vídeo parlava també d’igualtat, de respecte i de corresponsabilitat; la corresponsabilitat d’un poble on la gent, a través de la seua participació i implicació en els assumptes públics, pot generar els canvis que sol·licita per al municipi.

Amb tot, el nostre equip tècnic, especialitzar en Govern Obert, Transparència i Comunicació, va unir totes les peces del puzle per a, definitivament, donar peu a una càpsula breu, però eficaç. Es van definir els ítems a tractar estudiant amb deteniment quines eren les àrees d’actuació més treballades i les polítiques públiques dutes a terme en l’últim exercici; preparant una redacció clara que hauria de ser narrada per la persona que actua com a gestora i màxima responsable: l’alcaldessa.

Aquesta aposta, meditada i consensuada per l’equip tècnic, va tindre com a resultat la conjugació de molts factors: d’una banda la voluntat d’un consistori per mostrar el seu treball diari i, d’altra banda, l’emoció i el potencial d’una peça amb imatges de la totalitat del municipi i d’alguns dels llocs més emblemàtics del municipi.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat volem defensar la importància d’apropar les polítiques públiques a la ciutadania, afegint valor a la gestió dels consistoris i els equips de govern. Nosaltres, des d’aquest altaveu oferim els nostres serveis a aquells municipis que, com Alfara del Patriarca i altres, fan de la seua gestió una aposta per fer d’aquest món un lloc millor, començant per iniciatives senzilles i acabant per apostes valentes per la sostenibilitat, la igualtat, la justícia o la transparència.

Si voleu gaudir del vídeo complet, el podeu veure a través del següent enllaç: 👇👇

Comunicació d’EQUÀLITAT