• Durant un parell de dies, les dones de la Pobla de Farnals podran aprofundir en matèria d’igualtat i perspectiva de gènere.
  • L’encarregada d’impartir aquesta formació serà la nostra consultora d’igualtat, Sonia Morató.

 L’Ajuntament de la Pobla de Farnals, conjuntament amb EQUÀLITAT, organitzen una sèrie de xarrades-tallers, que tindran lloc al Centre Intergeneracional de la Platja de la Pobla de Farnals i al Saló de Plens de l’ajuntament. Seran els dies 5 i 7 de març respectivament, des de les 18:00 fins les 19:30 hores.

Aquestes sessions tenen com a principal objectiu visibilitzar aspectes rellevants en matèria de gènere, com les desigualtats en els diferents àmbits de la nostra societat i la importància de garantir espais socials inclusius per al desenvolupament satisfactori de les dones.

Vivim un temps difícil per a la societat en general, i per a les dones en particular. És per això que resulta prioritari atendre aquestes qüestions i combatre tota classe de discriminació. Des d’EQUÀLITAT posem a l’abast de les dones els recursos i la informació necessària per seguir reforçant l’empoderament femení.

Comunicació EQUÀLITAT