fbpx

Andreu s’incorpora a la nostra firma en la modalitat de práctiques universitàries

Andreu s’incorpora a la nostra firma en la modalitat de práctiques universitàries

Andreu és alumne de l’últim curs del Doble Grau de Sociologia i Ciències Polítiques i de l’Administració Pública. Una major comprensió de les dinàmiques que mouen la nostra societat, així com la construcció d’una mirada reflexiva i crítica són algunes de les motivacions que el van portar a dedicar el seu temps a la formació acadèmica.

Durant els pròxims mesos, Andreu realitzarà les pràctiques curriculars a EQUÀLITAT, el que suposarà una bona oportunitat per a prendre contacte amb el món professional, podent posar en pràctica els coneixements i les capacitats assolides durant els últims anys. A més, es tracta d’una experiència que requerirà de la conciliació dels coneixements adquirits mitjançant la formació, junt amb les realitats polítiques concretes i la necessitat d’oferir solucions pràctiques a nivell local.

En aquest sentit, Andreu afronta les pràctiques a EQUÀLITAT amb la il·lusió d’aprendre i completar la seua formació, cosa que serà facilitada pel caràcter solidari i de treball col·lectiu que caracteritza l’activitat de l’entitat.

************************

Andreu es alumno del último curso del Doble Grado de Sociología y Ciencias Políticas y de la Administración Pública. Una mayor comprensión de las dinámicas que mueven nuestra sociedad, así como la construcción de una mirada reflexiva y crítica son algunas de las motivaciones que lo llevaron a dedicar su tiempo a la formación académica.

Durante los próximos meses, Andreu realizará las prácticas curriculares en EQUÀLITAT, lo que supondrá una buena oportunidad para tomar contacto con el mundo profesional, pudiendo poner en práctica los conocimientos y las capacidades alcanzadas durante los últimos años. Además, se trata de una experiencia que requerirá de la conciliación de los conocimientos adquiridos mediante la formación, junto con las realidades políticas concretas y la necesidad de ofrecer soluciones prácticas a nivel local.

En este sentido, Andreu afronta las prácticas en EQUÀLITAT con ilusión de aprender y completar su formación, cosa que será facilitada por el carácter solidario y de trabajo colectivo que caracteriza la actividad de la entidad.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.