fbpx

Carla Borràs nova consultora d’igualtat a EQUÀLITAT

Carla Borràs nova consultora d’igualtat a EQUÀLITAT

empresa, equipo, igualdad

Carla ha finalitzat aquest any el Doble Grau de Dret i Ciències Polítiques de l’Administració Pública a la Universitat de València. A banda, ha realitzat diversos cursos i seminaris en matèria d’igualtat de gènere i polítiques públiques, i aquest any continuarà completant la seua formació a distància.

Una de les seues primeres experiències professionals va ser a la nostra firma, ja que va apostar per EQUÀLITAT per a la realització de les seues pràctiques universitàries, on es va apropar a la implementació de polítiques de gènere amb els Plans d’Igualtat d’entitats locals i empresarials.

Amb aquesta oportunitat a EQUÀLITAT, s’obri una nova etapa professional, on ocuparà el lloc de consultora junior, responsable dels projectes en l’àmbit de la igualtat empresarial, on podrà desenvolupar totes aquelles habilitats i aptituds que ha adquirit jurídica i politològicament. Així com satisfer les inquietuds en matèria de participació i transparència, de la que va se elaborar el seu treball d’investigació a la universitat.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.