fbpx

Carlos dona inici al seu periode de pràctiques a la nostra firma

Carlos dona inici al seu periode de pràctiques a la nostra firma

Actualidad, empresa, equipo

Ell és Carlos Sala Ivars, estudiant de 4t curs del Grau de Ciències Polítiques i de l’Administració Pública en la Universitat de València.

Ha confiat en EQUÀLITAT per tal de realitzar les pràctiques curriculars per tal de millorar les seves capacitats en quant a l’elaboració de polítiques públiques i el coneixement de les tècniques de govern obert.

És un apassionat de les polítiques públiques, l’anàlisi polític i el desenvolupament local. A més, ha participat en diversos moviments socials encarats en els espais locals.

En el futur, vol realitzar un màster en consonància amb l’anàlisi política i assessoria institucional o amb el desenvolupament i governança local.

………….

Él es Carlos Sala Ivars, estudiante de 4.º curso del Grado de Ciencias Políticas y de la Administración Pública en la Universitat de València.

Ha confiado en EQUÀLITAT para realizar las prácticas curriculares para mejorar sus capacidades en cuanto a la elaboración de políticas públicas y el conocimiento de las técnicas de gobierno abierto.

Es un apasionado de las políticas públicas, el análisis político y el desarrollo local. Además, ha participado en varios movimientos sociales encarados en los espacios locales.

En el futuro, quiere realizar un máster en consonancia con el análisis político y asesoría institucional o con el desarrollo y gobernanza local.

_____________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.