fbpx

Escola de Tardor compromesa amb el Govern Obert

Escola de Tardor compromesa amb el Govern Obert

  • Aquest projecte s’articula mitjançant tres capacitacions a càrrec d’importants acadèmics de les més prestigioses institucions universitàries de la nostra ciutat.
  • Aquesta activitat es desenvolupa en virtut de l’Estratègia “Fem Barri Obrint-nos a la Ciutat” de la nostra entitat social subvencionada per l’Ajuntament de València.

L’Associació Verge de Cortes, en col·laboració amb la consultora valenciana EQUÀLITAT, participació i igualtat, organitza la I Escola de Tardor en matèria de Govern Obert.

Aquesta pionera iniciativa sorgeix del compromís de l’entitat amb el benestar del veïnat del barri de Patraix i pretén sensibilitzar als seus assistents sobre la importància d’aplicar  a la nostra vida diària els valors associats al bon govern, com la transparència, la responsabilitat i la integritat.

L’Escola de Tardor estarà conformada per tres jornades divulgatives en línia impartides per tres acadèmics valencians referents a nivell internacional en governança pública, sent requerit per al seu accés el disposar del programa de conferències telemàtiques “Zoom”, així com la seua inscripció prèvia mitjançant el formulari annexat al final de la present nota.

La primera conferència, titulada “Present i futur de la transparència”, tindrà lloc aquest dijous, 3 de desembre, a les 19:00h, i serà impartida per D. Lorenzo Cotino Hueso, catedràtic de Dret Constitucional a la Universitat de València.

La segona d’elles versarà sobre “La transparència, avantsala de la confiança” i es durà a terme per D. Ginés Marco Perles, degà en la Facultat de Filosofia de la Universitat Catòlica de València “Sant Vicent Martir”, el dimecres, 9 de desembre, a les 19:00h.

Finalment, “Transparència i participació ciutadana: bases democràtiques” serà la conferència que, a càrrec de D. Jorge Castellanos Claramunt, professor de Dret Constitucional a la Universitat de València, tanque aquesta primera edició de l’Escola de Tardor el dimecres, 16 de desembre, a les 19:00h.

Des de l’Associació Verge de Cortes desitgem que aquestes conferències siguen del gust dels nostres veïns i veïnes i permeten florir en ells/es l’interés i inquietud pels principis del Govern Obert.

Aquesta activitat s’emmarca dins de l’Estratègia “Fem Barri Obrint-nos a la Ciutat” subvencionada per la Regidoria de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València.

A les persones assistents se'ls emetrà un certificat d'aprofitament

 

 

 

Si te problemes per a la inscripció de l’Escola de Tardor, faça clic ací

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.