fbpx

La Pobla de Farnals impulsa un estudi en matèria de Conciliació i Corresponsabilidad

La Pobla de Farnals impulsa un estudi en matèria de Conciliació i Corresponsabilidad

Actualidad, igualdad, LA POBLA DE FARNALS

  • L’Ajuntament de La Pobla de Farnals inicia els treballs per a la realització del Diagnòstic Municipal de Conciliació i Corresponsabilitat del municipi.
  • Aquesta iniciativa serà executada d’acord amb el Pla Corresponsables, pertanyent al Ministeri d’Igualtat, en col·laboració amb la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la GVA.

Des de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals considerem la igualtat, a grans trets, com un element cohesionador de la societat, que va més enllà de l’equitat econòmica i laboral, i que transcendeix a les dinàmiques del dia a dia.

D’aquesta manera, i amb la finalitat de seguir en el camí cap al disseny de sistemes integrals de cures des d’una perspectiva de gènere, interseccional i de drets humans que promouen la corresponsabilitat entre dones i homes; l’Ajuntament de La Pobla de Farnals ha iniciat els treballs per a la realització del Diagnòstic Municipal de Conciliació i Corresponsabilitat del municipi.

Aquesta actuació serà executada d’acord amb el Pla Corresponsables, el qual resideix en la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat, en col·laboració amb la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la GVA. Amb tot això, comptarà amb la dinamització i elaboració del projecte per part de la consultora social, experta en matèria d’Igualtat, EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Mitjançant l’elaboració d’aquest projecte, des del consistori esperem poder articular mesures que ens permeten satisfer les diferents necessitats de cures del nostre veïnat, com a part dels sistemes de protecció social, amb la finalitat de conformar una societat més equitativa, igualitària i justa.

________________________-

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.