fbpx

Pilar s’incorpora en pràctiques formatives gràcies al conveni con la GVA

Pilar s’incorpora en pràctiques formatives gràcies al conveni con la GVA

Pilar s´incorpora hui amb nosaltres per completar la seua formació aplicada en Gènere e Igualtat, a través del Certificat de Professionalitat de Promoció per a la Igualtat Efectiva de Dones i Hòmens, on obtingué un enfocament teòric-pràctic.

La seua motivació per formar-se en aquest àmbit vingué de la universitat. Allí, va estudiar Gestió Comercial y Marketing (ESIC Business & Marketing School) i altres programes enfocats a la comunicació, direcció… i en general a l’àmbit empresarial. No obstant això, els seus interessos sempre anaven més enfocats al pensament ètic i en una visió d´empresa sostenible, conscienciada amb el seu entorn social i ambiental.

Així, va començar a mostrar més interés per assignatures com ètica empresarial, comerç just.., i va veure com hi havien altres alternatives als models tradicionals de l´indústria empresarial. Considerant l’àmbit d´actuació de les empreses es podia obtindre més rendibilitat!. El seu TFG, va estar dedicat a fer un pla de RSE i Igualtat per a una empresa de la seua localitat.

Mentre feia diverses pràctiques laborals, a empreses de diferents àmbits i sectors, va seguir estudiant altres formacions complementàries de màster-postgrau a l’àmbit del Coaching, creixement personal i lideratge i a l’àmbit del disseny visual i el Merchandising & Retail Design, sense pedre de vista la perspectiva de gènere, de la qual mai s´ha desvinculat, assistint a diverses jornades, seminaris i formacions sobre igualtat i violència de gènere, llegint l´actualitat i formant-se continuament en aquest aspecte.

Benvinguda Pilar! 😉

Comunicació de EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.