fbpx

Sergi s’incorpora a la nostra firma

Sergi s’incorpora a la nostra firma

empresa, equipo

Sergi es troba cursant l’últim curs del Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública a la Universitat de València i, a partir de hui, s’incorpora al nostre equip com a estudiant en pràctiques amb la finalitat d’aportar tots els coneixements adquirits durant la seua formació a EQUÀLITAT

La seua decisió d’estudiar el Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública es va fonamentar en les seues ganes d’entendre el per què de les coses que succeeixen en les societats actuals i en intentar aportar el seu granet d’arena a construir una societat més justa i igualitària. És en aquest punt on els camins d’Equàlitat i Sergi es troben.

Amb tot això, Sergi afronta els pròxims mesos amb nosaltres amb moltes ganes i amb la màxima il·lusió per aprendre i desenvolupar-se, a més de completar la seua formació acadèmica i anar introduint-se en el món laboral.

***************

Sergi se encuentra cursando el último curso del Grado en Ciencias Políticas y de la Administración Pública en la Universitat de València y, a partir de hoy, se incorpora a nuestro equipo como estudiante en prácticas con el fin de aportar todos los conocimientos adquiridos durante su formación a EQUÀLITAT.

Su decisión de estudiar el Grado de Ciencias Políticas y de la Administración Pública se fundamentó en sus ganas de entender el por qué de las cosas que suceden en las sociedades actuales y en intentar aportar su granito de arena a construir una sociedad más justa e igualitaria. Es en este punto donde los caminos de Equàlitat y Sergi se encuentran.

Con todo ello, Sergi afronta los próximos meses con nosotros con muchas ganas y con la máxima ilusión por aprender y desarrollarse, además de completar su formación académica e ir introduciéndose en el mundo laboral.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.