fbpx

Acte de cloenda de Agenda Urbana «Castelló Poble 2030»

Acte de cloenda de Agenda Urbana «Castelló Poble 2030»

Actualidad, Castelló (Ribera Alta), OGOV

  • L’objectiu de la jornada és presentar el Pla d’Acció definitiu de l’Agenda Urbana “Castelló Poble 2030”
  • El projecte cerca aconseguir la sostenibilitat en els actuacions de desenvolupament municipal mitjançant projectes innovadors

Aquest dijous, 1 de setembre de 2022, tindrà lloc a l’Auditori Rex a les 19.00 hores la cloenda del projecte l’Agenda Urbana ‘Castelló Poble 2030’. Al finalitzar, s’exposarà un vídeo d’honor en el pati de l’Obrera. Per a les persones que no puguen assistir es retransmetrà telemàticament a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Per una banda, l’acte consistirà en la presentació de les propostes del procés participatiu del Pla d’Acció de l’estratègia. I per altra, se informarà al veïnat de les propostes definitives contingudes en l’Agenda Urbana del poble. La jornada serà impartida per persones impulsores dels i del projecte: Òscar Noguera, alcalde de Castelló; María José Sarrió, cap de Recursos Humans de l’Ajuntament de Castelló; i José L. Sahuquillo, director executiu d’EQUÀLITAT, participació i igualtat. El debat serà moderat per Alba Folgado , consultora en Governança Pública d’EQUÀLITAT, participació i igualtat.

El projecte de l’Agenda Urbana “Castelló Poble 2030” basa la seua metodologia en l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el municipi. Ha suposat una innovació per a la localitat, provocant una onada de participació ciutadana durant el seu desenvolupament. La iniciativa ha comptat amb cinc eixos d’acció: Poble Pròxim, Pròsper, Inclusiu, Obert i Saludable .

Òscar Noguera, ha manifestat la seua satisfacció amb el desenvolupament del projecte, afirmant que: “l’Agenda Urbana “Castelló Poble 2030” s’ha focalitzat en la persecució de la millora de qualitat de vida de les veïnes i veïns del municipi, buscant transformar Castelló mitjançant la inclusió de la perspectiva ciutadana”.

Us esperem aquest dijous! El futur de Castelló a les teues mans!

_________________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.