fbpx

Alfara del Patriarca confia el seu Pla Intern i Municipal d’Igualtat en EQUÀLITAT

Alfara del Patriarca confia el seu Pla Intern i Municipal d’Igualtat en EQUÀLITAT

Alfara del Patriarca, igualdad

 

  • L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca confia el disseny del Pla Intern i Municipal d’Igualtat en la nostra marca.
  • El projecte es durà a terme gràcies als fons destinats del propi ajuntament.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat ens complau anunciar que la nostra marca durà a terme el disseny del Pla Intern i Municipal d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca. El projecte podrà executar-se gràcies als fons que el propi ajuntament destinarà per a fomentar i garantir la igualtat d’oportunitats entre dones i homes del municipi.

Des de la nostra consultora és un orgull poder continuar col·laborant amb institucions que busquen fer desaparèixer les desigualtats per raó de sexe que encara imperen en la nostra societat. Per això, el que es pretén amb el disseny d’aquests Plans d’Igualtat, és desenvolupar un document que permeta:

1) Difondre i visibilitzar una cultura del consistori compromesa amb la igualtat de tracte i d’oportunitats de dones i homes.

2) Fomentar canvis d’actituds, de manera gradual, en la població, per a afavorir principis com la corresponsabilitat.

3) Erradicar les possibles violències contra les dones en el municipi impulsant la prevenció, la sensibilització social, la investigació i el suport a les víctimes.

4) Millorar la qualitat de vida de les dones mitjançant la promoció de la salut i la creació d’hàbits de vida saludables.

5) Sensibilitzar a tot el personal de l’Ajuntament, en tots els nivells de l’organització, sobre la necessitat d’actuar i treballar de manera cooperativa per a aconseguir una igualtat real.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat volem agrair a l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca per apostar i confiar amb nosaltres per a dur a terme el disseny d’aquest gran projecte. Perquè volem continuar fent un món igualitari i respectuós, en el qual es garantisquen les llibertats, les igualtats i els drets de totes les persones.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.