fbpx

Alfara unida per la igualtat-Aprobació del seu II PMIO

Alfara del Patriarca, igualdad

  • L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha aprovat per unanimitat el seu II Pla Municipal d’Igualtat 2021 – 2024.
  • La decisió va ser presa i duta a terme el passat 28 de juliol de 2021, al plenari municipal.

Des de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca compartim que el passat 28 de juliol de 2021, al plenari municipal, va tindre lloc la decisió unànime d’aprovar el II Pla Municipal d’Igualtat d’Alfara del Patriarca 2021 – 2024.

El projecte que ha sigut impulsat pel consistori, ha sigut coordinat i dut a terme per la nostra consultora , EQUÀLITAT, participació i igualtat.

En política hi ha moments on les diferències ideològiques o de color polític s’han de deixar a un costat, davant fets que sobrepassen aquestes barreres. I, és que, la metodologia emprada per la nostra consultora ha intentat aconseguir la participació de totes les persones, independenment de les seus idees o valors. Eixe compromís de tantes persones d’Alfara del Patriarca, en pro del respecte, en pro de la tolerància y en pro de la igualtat, ha fet possible que el poble puga gaudir ja mateix d’un document estratègic en matèria d’igualtat municipal.

Des d’EQUÀLITAT volem agrair, d’una banda, a cadascuna de les persones del municipi que han col·laborat activament en la consecució d’aquest gran projecte, i, d’altra banda, volem donar les gràcies a l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca

per aconseguir, mitjançant la seua gran labor i implicació, coordinar-se i cohesionar a cadascun dels actors socials implicats en aquesta matèria. El treball realitzat conjuntament de tots i totes, permetrà a Alfara del Patriarca seguir en la senda iniciada anys arrere, quant a la consecució d’una societat més solidària, més tolerant i més igualitària.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!