fbpx

AMB PAS FERM CAP A LA IGUALTAT DE GÈNERE A LA POBLA

AMB PAS FERM CAP A LA IGUALTAT DE GÈNERE A LA POBLA

igualdad, La Pobla

 

La Pobla de Vallbona continua la fase del diagnòstic amb la recollida d’informació per a l’elaboració del Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes del municipi.

La posada en funcionament de l’enquesta online, que recull diferents aspectes de la Pobla de Vallbona relacionats amb la igualtat de gènere, es va complementar durant la jornada d’ahir amb la presència al Centre Social del municipi de tres membres de l’equip coordinador de Equàlitat encapçalat pel director d’estudis sociològics Joan Gonçales, l’agent d’igualtat María Sánchez i el politòleg Borja Martínez. Esta acció, es fonamenta en l’objectiu de facilitar la participació en l’enquesta online de la gent major i combatre l’anomenada bretxa digital del procés participatiu.

Durant les properes setmanes, l’equip EQUÀLITAT analitzarà la informació obtinguda mitjançant esta eina i dissenyarà amb més precisió les accions a desenvolupar en el municipi per aconseguir la igualtat de dones i homes a La Pobla de Vallbona.

A més a més, en el marc del Pla d’Igualtat, també s’organitza el proper 28 d’abril la I Jornada Comarcal en Igualtat Municipal i Diversitat de Gènere, concebuda com un fòrum de trobada municipal on sumar i compartir l’experiència i la reivindicació dels ajuntaments en les seues polítiques d’igualtat de gènere.

Més informació: http://www.equalitat.es/i-jornada-comarcal-en-igualtat-municipal-i-diversitat-de-genere-la-pobla-de-vallbona/

COMUNICACIÓ EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.