fbpx

Aprovats els Reglaments dels Consells Sectorials-Municipals i Territorials de Massamagrell

Aprovats els Reglaments dels Consells Sectorials-Municipals i Territorials de Massamagrell

Gobierno abierto, massamagrell, OGOV
  • Pròximament es realitzaran les convocatòries per a triar als membres de cada consell
  • La redacció dels reglamentos ha sigut a càrreg del politòleg, Jose L. Sahuquillo

En el Ple celebrat a Massamagrell a finals del passat mes de març van quedar aprovats els Reglaments del Consell Territorial del Barri de la Magdalena, el Consell Sectorial de la Infància, el Consell Municipal de Participació Ciutadana i el Consell Sectorial d’Igualtat.

En el cas dels tres primers reglaments van votar a favor Compromís, PSOE, Empoderem, Esquerra Unida, Ciutadans i Veïns per Massamagrell, amb l’abstenció del Partit Popular. Pel que concerneix al quart reglament, van ser el Partit Popular i Esquerra Unida els únics en abstenir-se, mentre que la resta de partits van votar a favor.

Pròximament es realitzaran les convocatòries per a seleccionar a les persones, entitats, institucions, associacions o col·lectius que seran membres de cadascun dels consells.

“Aquesta iniciativa forma part del projecte Massamagrell Obert des del qual l’ajuntament treballa la participació i la transparència. És un tema important, ja que ha costat molts mesos de disseny, debat i delegacions i ara, una vegada aprovats, podem dir que aquestos reglaments són la base jurídica de com es va a conjugar la participació a Massamagrell” assenyala la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

“Després de la publicació d’aquests reglaments en el BOP, quedaran propagats a través del Portal de Transparència i la pàgina web de l’ajuntament de manera que queden a la disposició de qualsevol ciutadà” afirma l’alcalde, Pep Galarza.

Comunicació EQUÀLITAT.

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.