fbpx

BENAGUASIL ORGANITZA LA “JORNADA MUNICIPAL, QUÈ ÉS EL GOVERN OBERT?”

BENAGUASIL ORGANITZA LA “JORNADA MUNICIPAL, QUÈ ÉS EL GOVERN OBERT?”

Benaguasil, OGOV

El dilluns 29 d’octubre a les 19 hores, es farà una jornada municipal formativa adreçada a la ciutadania de Benaguasil amb l’objectiu de fer aplegar a totes les persones del municipi les implicacions del concepte de Govern Obert, l’abast del terme i quina serà la importància de conéixer aquest concepte en totes les seues dimensions per a participar de forma activa en el projecte que s’està desenvolupant a hores d’ara al poble.

L’objectiu més important d’aquesta activitat és la capacitació i sensibilització del veïnat per motivar la seua participació als processos que l’equip impulsor d’aquesta planificació està realitzant en les distintes fases del projecte i per a les futures accions resultants.

També, l’activitat servirà per promoure la col·laboració amb l’ajuntament de persones amb especial interés en la participació ciutadana i altres fonaments del bon govern a Benaguasil.

A la jornada participarà el catedràtic de la Universitat de València Lorenzo Cotino, especialitzat en Govern Obert i professional de reconeguda experiència que exposarà i atendrà les distintes consultes i proposicions que es facen al llarg de l’acte.

La jornada compta amb la financiació de la Conselleria de Transparència de la Generalitat Valenciana.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.