fbpx

BENAGUASIL ORGANITZA LA “JORNADA MUNICIPAL, QUÈ ÉS EL GOVERN OBERT?”

Benaguasil, OGOV

El dilluns 29 d’octubre a les 19 hores, es farà una jornada municipal formativa adreçada a la ciutadania de Benaguasil amb l’objectiu de fer aplegar a totes les persones del municipi les implicacions del concepte de Govern Obert, l’abast del terme i quina serà la importància de conéixer aquest concepte en totes les seues dimensions per a participar de forma activa en el projecte que s’està desenvolupant a hores d’ara al poble.

L’objectiu més important d’aquesta activitat és la capacitació i sensibilització del veïnat per motivar la seua participació als processos que l’equip impulsor d’aquesta planificació està realitzant en les distintes fases del projecte i per a les futures accions resultants.

També, l’activitat servirà per promoure la col·laboració amb l’ajuntament de persones amb especial interés en la participació ciutadana i altres fonaments del bon govern a Benaguasil.

A la jornada participarà el catedràtic de la Universitat de València Lorenzo Cotino, especialitzat en Govern Obert i professional de reconeguda experiència que exposarà i atendrà les distintes consultes i proposicions que es facen al llarg de l’acte.

La jornada compta amb la financiació de la Conselleria de Transparència de la Generalitat Valenciana.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!