• La presentació tindrà lloc el proper dimarts, 16 d’octubre, a les 19:00 hores a la Casa de la Joventut
  • Està convidada tota la ciutadania, corporació municipal i teixit social del municipi

El proper dimarts, 16 d’octubre, a les 19:00 hores a la Casa de la Joventut de Benaguasil, tindrà lloc la presentació de la iniciativa del disseny del I Pla d’Acció de Govern Obert del municipi.

Una presentació pública en la qual intervindrà l’alcalde, Jose Joaquín Segarra Castillo; el regidor de Ciutadania, Policia Local, Urbanitzacions i Associacions, Stephane Soriano Gómez; i el politòleg d’EQUÀLITAT i coordinador del projecte, Jose Luis Sahuquillo.

La iniciativa del disseny del I Pla d’Acció de Govern Obert pretén fer un diagnòstic en el qual la ciutadania, el funcionariat, la corporació municipal i el teixit social del municipi seran els protagonistes. Per aquest motiu, des d’ací convidem a tots ells a assistir a la presentació.

A través d’aquest procés participatiu es definiran una sèrie d’accions en temes de govern obert -participació, col·laboració, comunicació, transparència i accés a la informació pública- per dur a terme durant els pròxims anys al municipi.

El disseny del I Pla d’Acció de Govern Obert de Bellreguard s’ha fet possible gràcies a la subvenció de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la GVA.

Comunicació EQUÀLITAT