• Del 18 al 29 de juny, el personal de l’Ajuntament rebrà formació en matèria de transparència i accés a la informació pública.
  • Es tracten de tres cursos impartits pel prestigiós acadèmic, D. Loreno Cotino Hueso.

L’Ajuntament de Benissa dona el tret d’eixida al seu projecte “Escola Municipal de Responsabilitat Social” amb el desenvolupament de tres cursos adreçats exclusivament a la plantilla al servei del consistori, en les quals s’abordaran múltiples aspectes associats a la responsabilitat social aplicada a l’activitat diària de l’administració local, com serien la publicitat activa, la promoció del dret d’accés a la informació pública o la contractació ètica i responsable.

Aquestes ponències estan agrupades en dos nivells en funció del seu grau de profunditat i concreció (avançat i bàsic-intermig), sent totes elles impartides per part de l’il·lustre catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València, membre del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana i magistrat del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (2000-2019), D. Lorenzo Cotino Hueso.

El dia, lloc i horari de celebració establit a aquest efecte es detalla a continuació:

  • Govern Obert en entitats locals: transparència i accés a la informació pública” (nivell avançat), divendres, 18 de juny, de 8.30 a 10.30, en Les Cases del Batle.
  • Govern Obert en entitats locals: transparència i accés a la informació pública” (nivell bàsic-intermig), dimarts, 29 de juny, de 8.30 a 10.30, en Les Cases del Batle.
  • Govern Obert en entitats locals: transparència i accés a la informació pública” (nivell bàsic-intermig), dimarts, 29 de juny, d’11.00 a 13.00, en Les Cases del Batle.

La regidora de Participació Ciutadana, Rosa Lucía Pino García, ha destacat l’oportunitat que representa per al funcionariat i la resta del personal contractat per l’Ajuntament rebre aquesta formació de l’il·lustre acadèmic D. Lorenzo Cotino, perquè en paraules de l’edil “aquestes conferències en matèria de governança participativa i transparència pública dotarà a la nostra plantilla de les eines i habilitats necessàries per a fomentar un model de gestió pública cada vegada més responsable”.

L’Escola Municipal de Responsabilitat Social s’emmarca dins de l’estratègia d’actuació del I Pla d’Acció de Govern Obert de Benissa 2021-2024.