fbpx

Campanya #APeuDeCarrer per promoure la votació als pressupostos participatius 2019 de Benaguasil

Campanya #APeuDeCarrer per promoure la votació als pressupostos participatius 2019 de Benaguasil

Benaguasil, Gobierno abierto
El dimecres 18 de desembre, EQUÀLITAT participarà #ApeuDeCarrer en el Mercat Municipal de Benaguasil per promoure la participació ciutadana en la fase de votació dels pressupostos participatius del municipi.

 

L’Ajuntament de Benaguasil posa en marxa per primera vegada en la seua història la iniciativa de pressupostos participatius que s’emmarca dins del I Pla d’Acció de Govern Obert de Benaguasil 2018-2021 subvencionat pel Servei de Transparència de la Diputació de València.

El passat 10 de desembre va iniciar la fase de votació ciutadana que estarà oberta fins al diumenge 22 de desembre. Durant aquest període qualsevol persona empadronada en el municipi en data 7 de novembre de 2019 i major de 16 anys podrà participar en la votació de les propostes presentades i valorades com a viables tècnicament a través del Portal de Participació Ciutadana “Viu Benaguasil”.

Amb l’objectiu de garantir l’accessibilitat i participació de tota la ciutadania, superant les diferències en coneixements i habilitats digitals, EQUÀLITAT, participació i igualtat ens desplaçarem el proper dimecres 18 de desembre al mercat de Benaguasil per promoure i facilitar la votació de benaguasilers i benaguasileres als Pressupostos Participatius 2019.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.