El dimarts 7 de gener, EQUÀLITAT visitarà la Plaça de l’Ajuntament per promoure #ApeuDeCarrer la participació ciutadana en la fase de votació dels pressupostos participatius del municipi.

El darrer 22 de desembre va finalitzar la fase de recollida de propostes ciutadanes per a PALMERA DECIDEIX durant la qual la ciutadania va tindre 11 dies per presentar propostes de millora per al municipi en matèria d’inversions públiques.

Ara per ara, un cop realitzat l’estudi de viabilitat tècnica de les propostes presentades, està oberta la fase de votació ciutadana que possibilita que qualsevol persona major de 16 anys empadronada en Palmera puga votar als pressupostos participatius del municipi.

El periode per a participar a la votació va iniciar el 27 de desembre de 2019 i estarà obert fins el dimecres 8 de gener de 2020. Durant aquests 13 dies les propostes presentades i viables tècnicament es podran votar a través del portal web PALMERA DECIDEIX així com als diferents espais habilitats al municipi.

El proper 7 de gener EQUÀLITAT, participació i igualtat ens desplaçarem a la Plaça de l’Ajuntament de Palmera per promoure i facilitar la votació de les propostes plantejades des de les 11 del matí fins a la 1 del migdia. L’objectiu d’aquesta visita és dinamitzar les votacions, superar l’escletxa digital i garantir l’accessibilitat i participació de tota la ciutadania per igual.

Comunicació EQUÀLITAT