fbpx

Campanya «Docència Compromesa amb la Ciutadania»

Campanya «Docència Compromesa amb la Ciutadania»

El Centre de Formació Professional Verge de Cortes, amb el seu implicat equip, i junt amb el nostre #equipequàlitat, segueix apostant per l’educació en valors i el bon govern mitjançant el projecte ‘̀ ’.

✅ L’equip directiu ha comptat amb el suport econòmic de la Regidoria de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València per a impulsar aquest meravellós projecte.✨

Es tracta d’una iniciativa enriquidora on s’emmarquen diverses accions gràfiques i audiovisuals, protagonitzades per l’alumnat i l’equip de professionals que conformen aquest centre.

▶️ Tot això, amb l’objectiu d’involucrar i conscienciar a les famílies i al professorat en pràctiques de ̀ , on es representa la importància de la convivència i l’educació per transmetre estos valors democràtics a les i els joves i a les persones estudiants del centre.

En concret, hem desenvolupat una campanya d’impacte gràfic en Govern Obert: ‘ ❓’

En aquesta, s’aborden valors tan importants com la transparència familiar, la coeducació, la justícia social, la contribució personal, la codecisió, la rendició de comptes, la coherència i el lema ‘tots a una veu’. ‼️

Voleu veure com ha quedat? Solament heu de fer CLICK ací

DESCARREGAR CREATIVITATS

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.