fbpx

Campanya Municipal de foment dels ODS de la Agenda 2030-Benissa

Campanya Municipal de foment dels ODS de la Agenda 2030-Benissa

AGENDA 2030, Benissa, RSE

  • La campanya compta amb diferents persones que es troben alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  • L’objectiu es mostrar exemples de bones pràctiques en la implementació dels ODS a l’àmbit local.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 són un compromís adquirit pels diferents països i entitats, un pacte que s’ha de complir en un termini de 8 anys i que es veu condicionat a les dinàmiques de desenvolupament tan assolides per totes i tots. L’Ajuntament de Benissa, coneixedor del repte que suposa actualment el compliment d’aquestes metes globals, anuncia el llançament d’una campanya de conscienciació i sensibilització: la Campanya Municipal de foment del ODS de l’Agenda 2030: “És qüestió de voluntat!”.

Es tracta d’un projecte que aposta per visibilitzar els impactes que generem al nostre entorn, no sols pel que fa al medi ambient, sinó també a l’àmbit social i econòmic a través, per exemple, del nostre model actual de consum o de la perpetuació de les desigualtats estructurals que romanen a les nostres societats.

En aquest sentit, el projecte, que adopta el nom de “És qüestió de voluntat!”, busca fer valdre que les persones poden anar un pas més enllà i implicar-se en reduir o eliminar aquest impactes que generem conjuntament al planeta, iniciant així un canvi individual que, amb la comunicació i la motivació correcta, pot ser col·lectiu.

Aquesta campanya, la qual es forma per unes creativitats i un vídeo d’impacte, està integrada per persones de Benissa, el qual ha estat seleccionat d’acord amb la voluntat del consistori de mostrar a la ciutadania bones pràctiques a l’àmbit local; tot a través de relats verídics que aproximen les metes globals a la realitat local.

D’altra banda cal destacar que aquesta iniciativa es troba finançada parcialment a través dels recursos atorgats per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la GVA; destacant així el component participatiu d’aquesta, donant veu a aquelles persones les quals contribueixen de manera activa al desenvolupament sostenible.

Durant els pròxims dies es podrà descobrir aquesta campanya gràfica i audiovisual a les xarxes socials de l’Ajuntament de Benissa, una per cada recurs dissenyat, finalitzant amb el vídeo d’impacte que és el relat de totes els propòsits de les persones participants en la campanya.

___________________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.