fbpx

Carlet obri la consulta pública de l’Esborrany del Reglament de Participació Ciutadana

CARLET, Gobierno abierto
  • La convocatòria estarà oberta fins al dia 23 d’octubre perquè veïnes i veïns puguen participar
  • La biblioteca municipal ha reservat sis ordinadors d’ús exclusiu per a la consulta ciutadana

El dia 28 de setembre va començar la fase de consulta pública de l’Esborrany del Reglament de Participació Ciutadana de Carlet. L’objectiu és que tota la ciutadania puga participar i traslladar la seua opinió sobre les accions, mecanismes i mesures de promoció i desenvolupament de la participació.

La ciutadania ja pot participar en la consulta de l’Esborrany del Reglament de Participació i accedir a l’Edicte de Consulta Prèvia. En el segon document s’han establit les principals qüestions tractades en l’Esborrany del Reglament, com són els problemes que és pretenen solucionar amb la nova normativa, els objectius de la norma i les possibles solucions, per a coneixement de totes i tots.

La biblioteca municipal de la Ciutat de Carlet ha disposat sis ordinadors d’ús exclusiu per a la consulta ciutadana del document. A més, en el mateix edifici, s’ha designat a una persona que durant quatre hores a la setmana assessorarà a tota persona que vulga accedir als textos, la consulta dels quals estarà disponible fins al pròxim 23 d’octubre.

Seguint en esta línia, al llarg del mes d’octubre també s’habilitarà el Portal de Participació “CARLET PARTICIPA”, per al qual s’impartiran diferents tallers amb l’objectiu que la ciutadania puga conèixer les seues diferents eines i funcionalitats.

La biblioteca municipal també disposarà una sèrie d’ordinadors per a l’ús del portal. Amb l’engegada d’aquestes iniciatives es pretén contribuir a la creació i consolidació d’una cultura participativa a Carlet.

La consulta pública ja està disponible mitjançant el següent enllaç:  http://www.carlet.es/va/page/participacio-ciutadana-esborrany-del-reglament

Comunicació EQUÀLITAT

 

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!