fbpx

Castalla anima a participar en el Consell Local d’Infància i Adolescència

Castalla anima a participar en el Consell Local d’Infància i Adolescència

Actualidad, Adolescencia, Castalla, Infancia

  • El Consell Local d’Infància i Adolescència de Castalla s’iniciarà al pròxim mes de setembre de 2023
  • El 12 i 16 de juny 2023 es realitzaran les sessions informatives sobre la composició del CLIA.

El Consell Local d’Infància i Adolescència (CLIA) és un òrgan de participació ciutadana ideat perquè els xiquets i xiquetes i adolescents del municipi puguen aportar la seua visió i les seues propostes a l’Ajuntament de Castalla.

Aquesta iniciativa, que naix de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castalla, té com a objectiu conéixer de primera mà la realitat i les demandes d’aquest sector de la població, històricament invisibilitzat. La composició d’un CLIA en el municipi forma part de les accions previstes en el I Pla Municipal d’Infància i Adolescència de Castalla, una iniciativa que té com a objectiu potenciar el benestar i dur a terme polítiques públiques específiques per a aquest segment de la població.

Les sessions informatives s’impartiran per dues consultores d’infància i inclusió social d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, la consultoria social que dinamitza la creació del CLIA. Es duran a terme en la Sala d’actes de l’IES Enric Valor, el 12 de juny per a l’alumnat de primer de l’ESO, i el 14 de juny per a aquells alumnes i alumnes de tercer curs.

Fomentar la participació dels xiquets i xiquetes i adolescents de Castalla, a part de canalitzar les seues demandes i possibles malestars, promou els valors democràtics i la responsabilitat cívica entre la joventut i la infància, alhora que posa en valor la importància i utilitat de la participació ciutadana.

Aquesta iniciativa és finançada per la Generalitat Valenciana i coordinada per EQUÀLITAT, participació i igualtat.

L’Ajuntament de Castalla vol brindar, mitjançant la constitució del CLIA, l’oportunitat d’aprendre i practicar habilitats de lideratge i col·laboració, alhora que anima als joves i infants a ser agents de canvi en la comunitat.

____________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.