fbpx

Castalla organitza un concurs de Tik Tok per a adolescents.

Castalla organitza un concurs de Tik Tok per a adolescents.

Adolescencia, Castalla

L’Ajuntament de Castalla ha organitzat un concurs a través de la xarxa social TikTok titulat ‘El valor de l’amistat’, dins del marc del I Pla d’Infància i Adolescència, que desenvolupa mesures orientades a promocionar els drets dels xiquets, xiquetes i adolescents. Aquesta acció és finançada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. L’objectiu d’aquest certamen és posar en èmfasis l’empatia, la solidaritat i els afectes, ja que són valors fonamentals per al desenvolupament de la vida en societat, a més d’un eix central sobre el qual pivota el benestar de la població adolescent.

Podrà participar en el concurs l’alumnat de secundària i batxillerat matriculat en els centres educatius de Castalla, sempre que tinguen almenys 13 anys. Per a això, hauran de pujar un únic vídeo a la plataforma, individual o grupal, d’una duració inferior a un minut, amb l’etiqueta #CastallaXLAmistat i emplenar el formulari de participació. Els terminis per a concursar són de l’11 d’abril a les 14:00 hores, al 10 de maig a les 23:59 hores. Posteriorment, la Comissió de Valoració avaluarà els vídeos i escollirà les guanyadores i guanyadors seguint els criteris que regeixen les dos categories de participació: la creativitat i la inclusió. Els premis seran dos xecs de 150 euros per a gastar en el comerç local.

Aquest concurs tracta de fomentar la reflexió entre la població adolescent sobre el valor de l’amistat, una matèria fonamental en el desenvolupament de la joventut i que suposa una oportunitat per a plasmar valors igualitaris, promovent una bona convivència en l’institut i l’entorn social.

Accés al formulari per a  participar: https://equalitat.typeform.com/concursamistat

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.