fbpx

Castalla programa la implementació del I Pla Municipal d’Infància i Adolescència

Castalla, Infancia, Juventut

  • La implementació d’aquestes accions tindrà una duració de 10 mesos i serà impulsada amb la col·laboració d’un equip de professionals de caràcter extern.
  • En total, s’implementaran 8 accions que vetlaran pel desenvolupament ple de la ciutadania més jove de Castalla.

L’Ajuntament de Castalla és conscient dels efectes que la crisi pandèmica ha ocasionat sobre la infància i l’adolescència. I és que, segons afirma l’Informe sobre l’Estat Mundial de la Infància 2021 elaborat per UNICEF, l’abast del virus i totes les mesures implementades per posar fi a aquest, han creat en aquest col·lectiu una sensació de temor, ràbia i preocupació pel seu futur, derivades del desconeixement generalitzat de l’evolució de la pandèmia.

Per aquest motiu, aquest projecte es planteja com un projecte mitjançant el qual s’aconseguirà la implementació de les accions del Pla Municipal d’Infància i Adolescència de Castalla de l’any 2021; tot amb la motivació de complir amb la planificació del mateix pla, on s’especifica que aquestes accions seran implementades durant el curs 2022.

Les accions a implementar són diverses, com també ho és la seua naturalesa. Podem trobar actuacions de tipus formatiu, altres que giren al voltant de la cura del medi ambient, la convivència, el respecte i la diversitat cultural i artística; la creació d’espais òptims per a la participació de la infància; així com actuacions per a l’enfortiment de les sinergies entre aquest col·lectiu i la Corporació Municipal.

Cal destacar que totes les accions a implementar estan associades a una metodologia concreta i uns criteris d’avaluació que permetran analitzar l’impacte de les accions sobre el públic objectiu i el grau de compliment amb els objectius esperats.

Tota la informació respecte a la implementació del programa es compartirà a les xarxes socials del consistori, així com a la pàgina web oficial de l’Ajuntament de Castalla.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!