fbpx

Castalla realitza un taller formatiu sobre perspectiva de gènere dirigit al teixit social

Castalla realitza un taller formatiu sobre perspectiva de gènere dirigit al teixit social

Castalla, formacion, igualdad

Les desigualtats entre dones i homes tenen la seua base en els papers que tradicionalment s’han assignat a unes i a uns altres. El problema d’aquesta desigualtat és que crea relacions injustes en les quals la balança està notòriament a favor dels homes. Per què són les dones les que “han de” cuidar de la família?, per què han de ser els homes qui tinguen millors salaris?, etc. Per tant, la igualtat és una tasca imperativa i social en la qual els homes i les dones han d’implicar-se, i en la qual l’Ajuntament de Castalla assumeix com un compromís polític i social propi.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Castalla assumeix la responsabilitat d’aconseguir que, independentment del gènere, la raça, la nacionalitat, la religió o la sexualitat, tota la ciutadania tinga els mateixos drets. Per això, durant els pròxims 4 anys continuarem treballant d’una manera intensa, constant i decidida per a combatre qualsevol mena de desigualtat o discriminació que posada existir a Castalla.

D’aquesta forma, i seguint les fases d’implementació de les accions del I Pla Municipal d’Igualtat, es realitzarà el pròxim dia 23 de juliol de 2020 a les 19.30 hores, en el Casal Jove, un taller formatiu destinat al teixit social de Castalla. En el qual es parlarà sobre perspectiva de gènere i, en el qual, es pretén influir en el teixit social del nostre municipi, per a així caminar cap a un futur on el sexe d’una persona no predetermine què es pot o no es pot fer.

Aquest taller serà portat i coordinat per la consultora experta en igualtat de gènere, EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Castalla us animem a assistir per la importància que té la perspectiva de gènere en el segle XXI, per les persones expertes que ens acompanyaran per a adquirir nous coneixements, i, sobretot, i el més important, perquè ens farà avançar com a societat. Perquè aconseguir ser iguals ens farà ser més lliures.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.