fbpx

Com estàs? T’escoltem-Qüestionari estat de l’adolescència de Castalla

Com estàs? T’escoltem-Qüestionari estat de l’adolescència de Castalla

Castalla, Juventut

  • L’Ajuntament de Castalla ha llançat un qüestionari per a conéixer la percepció de l’adolescència del municipi, després d’un any de pandèmia.
  • L’acció s’executarà gràcies a la contribució realitzada per la Diputació d’Alacant.

Des de l’Ajuntament de Castalla volem compartir i traslladar que a partir del pròxim 14 de juny al 4 de juliol, el consistori ha habilitat un qüestionari online, en el qual es pretén conéixer i identificar, les opinions, les percepcions i les necessitats de la població adolescent del municipi.

Aquesta acció impulsada pel propi consistori i, en la qual, col·labora EQUÀLITAT, participació i igualtat, consultora valenciana, experta en processos participatius, podrà dur-se a terme gràcies als recursos atorgats per la Diputació d’Alacant.

Des de l’Ajuntament de Castalla sempre hem vetlat pel benestar dels nostres veïns i veïnes, i la nostra població adolescent, que són el nostre present i al mateix temps el nostre futur, no són una excepció. Per tant, si tens entre 12 i 17 anys d’edat, i vols compartir les teues curiositats i inquietuds, aquest és el teu moment. Perquè volem que sigues la veu que guie les polítiques públiques del municipi, volem que sigues la veu que guie a Castalla.

Per a accedir al qüestionari, clic ací: https://sanama.typeform.com/to/Xrrh7OE4

Acció inclosa en el I Pla Municipal d’Infància i Adolescència de Castalla

Comunicació EQUÀLITAT

 

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.