fbpx

Conveni educatiu amb la UNIR

convenios, Sin categoría

Conveni educatiu amb la UNIR

Equàlitat signa conveni educatiu amb la (UNIR) Universitat Internacional de La Rioja

Amb orgull anunciem que hem signat un nou conveni de cooperació educativa amb la (UNIR) Universitat Internacional de La Rioja.

Este conveni educatiu permet que obrim les portes a nous horitzons i oportunitats per a estudiants, permetent que puguen realitzar pràctiques professionals i col·laborar en diverses àrees amb el nostre equip.

Brindem un espai per a aprendre, créixer i contribuir al nostre enfocament en matèria de polítiques públique amb l’alumant de la UNIR

Consells generals per a realitzar pràctiques universitàries

A continuació, et presenten alguns consells per a realitzar pràctiques universitàries de manera exitosa:

  • Prepara-t’abans de començar les pràctiques. Investiga sobre l’empresa o entitat on les realitzaràs i familiaritza’t amb els seus productes o serveis.
  • Sé proactiu-proactiva i mostra interès per aprendre. No tingues por a preguntar si no saps alguna cosa.
  • Sé professional i responsable. Compleix els terminis i les tasques que t’assignen.
  • Aprofita l’oportunitat per a crear una xarxa de contactes. Fes-te amic dels teus companys de pràctiques i de les persones que treballen a l’empresa o entitat.

Les pràctiques universitàries són una oportunitat única per als i les estudiants de posar en pràctica els seus coneixements i habilitats acadèmiques, adquirir experiència laboral i desenvolupar noves competències professionals. Si tens l’oportunitat de realitzar pràctiques universitàries, no la deixes escapar.

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!