fbpx

Corbera impulsa la creació dels Consells Sectorials d’Igualtat, de Cultura i de Salut

Corbera, OGOV

  • Es tracten de tres òrgans col·legiats de participació democràtica, de naturalesa consultiva i d’assessorament, en matèria d’igualtat, cultura i salut.
  • Aquest projecte compta amb la validació tècnica i el suport econòmic de la Diputació de València i de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

L’Ajuntament de Corbera impulsarà la constitució de tres consells sectorials: el Consell Local d’Igualtat, el Consell Local de Cultura i el Consell Local de Salut, amb els quals es pretén dotar de veu i vot a col·lectius feministes, socials, sanitaris, culturals i veïnals en el disseny i implementació de les polítiques públiques municipals.

El procés de creació i dinamització dels citats òrgans de participació ciutadana està conformat per nombroses accions entre les quals destaca la redacció del reglament de composició i funcionament -actualment en fase d’estudi per part del personal tècnic competent-, així com la celebració d’una trobada ciutadana, en el qual es donarà a conéixer de manera clara i concisa les disposicions més rellevants d’aquests òrgans col·legiats.

L’alcalde de Corbera, Vicent Marrades Esparza, ha expressat que “la creació d’aquests tres consells sectorials respon al compromís de l’actual equip de govern a establir espais de diàleg i de codecisió entre representants electes, societat civil organitzada i veïnat, que permeten millorar en termes de qualitat i legitimitat les decisions consensuades a la nostra administració”.

Així mateix, ha assenyalat l’oportunitat que representa assistir a la sessió ciutadana, doncs, en paraules de l’edil, “un projecte de tals característiques, per la seua pròpia naturalesa i vocació de servei, ha de nàixer mitjançant l’opinió de totes i tots, contribuint a partir de la seua experiència i saviesa en favor d’un municipi més igualitari, saludable i divers culturalment”.

Des de l’Ajuntament de Cobera agraïm la confiança depositada per part de la Diputació de València i de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, en finançar de manera íntegra el nostre projecte de ‘Creació i promoció dels Consells de Salut, de la Cultura i de la Igualtat’ per mitjà de la línia de subvencions destinades al foment de la participació ciutadana.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!