fbpx

Els grups polítics es reuneixen per a debatre sobre Govern Obert.

Els grups polítics es reuneixen per a debatre sobre Govern Obert.

Benissa, OGOV
  • El dimarts, 15 de setembre, a les 19:00, a la Sala de Juntes de la Seu Universitària de la Universitat d’Alacant, es realitzarà el Taller Brainstorming amb les persones portaveus dels grups polítics representats a l’Ajuntament de Benissa.
  • És una activitat emmarcada dins del I Pla d’Acció de Govern Obert de Benissa 2021-2024.

El proper dimarts, 15 de setembre es durà a terme, amb la moderació de l’equip tècnic en Transparència i Participació Ciutadana de la consultora valenciana EQUÀLITAT, participació i igualtat, el Taller Brainstorming amb les persones portaveus dels grups polítics representats en la Corporació Municipal de Benissa.

Es tracta d’una actuació emmarcada dins de la fase de disseny del I Pla d’Acció de Govern Obert 2021-2024 i la finalitat del qual és elaborar un document de treball a desenvolupar en els propers quatre anys en matèria de col·laboració i participació ciutadana que nasca d’un profund consens polític i d’una notable acceptació de tot el personal al servei de l’Ajuntament de Benissa.

Aquest taller participatiu servirà de punt de trobada per a dialogar, debatre i compartir idees i opinions sobre els avanços realitzats des de l’administració local en l’àmbit del Govern Obert, així com espai de reflexió per a proposar determinades línies d’actuació enfocades al foment de l’esperit crític del nostre veïnat, a la promoció d’una cultura participativa i a l’acostament institucional en favor de la ciutadania i entorn social.

Les conclusions obtingudes mitjançant el desenvolupament de l’activitat es reportaran en un informe annex al I Pla d’Acció de Govern Obert de Benissa 2021-2024.

L’Ajuntament de Benissa i, de manera més sentida, la Regidoria de Participació Ciutadana, agraeix el ferm compromís i la bona voluntat mostrada per part de les persones portaveus en el consistori per a participar en la referida reunió, la qual s’espera i desitja que establisca les bases d’un projecte consensuat d’una Benissa més oberta, transparència i col·laborativa.

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.