fbpx

Programa d’envelliment actiu a Benavites

Programa d’envelliment actiu a Benavites

Sin categoría

Benavites inicia el desenvolupament de les actuacions del Programa Municipal per a l’envelliment actiu executat per Equàlitat.

  • L’Ajuntament de Benavites impulsa el desenvolupament de tallers i actuacions orientades a l’envelliment actiu de la població més major.
  • Les actuacions han sigut subvencionades per la Diputació de València.

En primer lloc, es durà a terme un diagnòstic de la situació de les persones majors que comptarà d’una banda amb una anàlisi situacional, un informe del procés de participació ciutadana i un informe amb els resultats del qüestionari.

En segon lloc, es realitzaran tres tallers de ceràmica amb torns impartits per personal professional de terrisseria. L’objectiu del taller serà mobilitzar, instruir i animar la població objecte per mitjà d’una tècnica artística que permet desplegar la creativitat i la il·lusió.

També es realitzarà un taller contra la bretxa digital impartit per personal intern. L’objectiu del taller és acostar a les persones majors a una realitat indiscutible i necessària en la societat actual: la tecnologia. Mitjançant l’activitat proposada s’oferiran les eines i habilitats necessàries per a l’ús i gaudi de les noves tecnologies, guanyant en confiança i seguretat.

Finalment, es desenvoluparà un taller sobre Administració Electrònica amb la finalitat de formar i oferir la informació útil a les persones interessades per a interactuar amb l’Administració Pública i poder dur a terme tràmits de manera eficient i senzilla a través de les plataformes digitals que tenim a disposició.

El taller permetrà dotar a les persones d’independència i evitar els desplaçaments innecessaris als espais i oficines físiques de les diferents entitats públiques Les persones majors guanyaran en temps, comoditat i, en definitiva, apoderament.

Aquestes activitats es desenvoluparan en les pròximes setmanes en dependències municipals i seran impartides per personal expert en cadascun dels camps esmentats. Així mateix, les accions esmentades seran plasmades en un vídeo promocional, facilitant la comunicació i contacte entre l’Ajuntament de Benavites i la ciutadania.

Aquests tallers es realitzaran gràcies a les subvencions de la Diputació de València.

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.