• Aquesta acció està subvencionada per l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de València.
  • El treball tècnic comptarà amb la col·laboració d’una especialista de la Universitat d’Alacant

L’Ajuntament de Catadau va rebre una subvenció en igualtat que ha permés l’execució i dinamització de diverses accions destinades al foment de la igualtat entre dones i homes i la conscienciació de la població en matèria de gènere.

EQUÀLITAT, consultora de participació i igualtat, ja va comptar amb la confiança de l’equip de govern de Catadau consolidant-se com a firma de treball de l’ajuntament en matèria de Govern Obert. Així, EQUÀLITAT serà l’encarregada de dissenyar les clàusules de gènere per a l’organització i funcionament de l’Ajuntament de Catadau.

El document s’elaborarà amb la col·laboració d’una professora universitària (Universitat d’Alacant) qui abordarà totes les especificats tècniques requerides en matèria de contractació pública, creació de borses de treball, subvencions públiques, oposicions municipals i qualsevol iniciativa organitzativa pública municipal.

L’esborrany del document estarà disponible durant les següents setmanes . La seua votació en sessió plenaria està planificada per al proper mes de febrer, aproximadament.

Comunicació EQUÀLITAT