fbpx

EQUÀLITAT forma al funcionariat de l’Ajuntament de Gandia en matèria de perspectiva de gènere i llenguatge administratiu inclusiu

EQUÀLITAT forma al funcionariat de l’Ajuntament de Gandia en matèria de perspectiva de gènere i llenguatge administratiu inclusiu

formacion, Gandia, igualdad
  • El curs porta realitzant-se des del dilluns 3 de desembre de 2018
  • El seu caràcter dinàmic garanteix una millor comprensió dels conceptes tractats

L’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia ha confiat en la nostra firma EQUÀLITAT, participació i igualtat, per a portar a terme el Curs d’Introducció a la Perspectiva de Gènere i Llenguatge Administratiu Inclusiu.

Aquest curs va adreçat al funcionariat de l’ajuntament, que està rebent les sessions formatives en matèria de perspectiva de gènere des del dilluns 3 de desembre. Respecte a la part de llenguatge inclusiu, ahir 12 de desembre, va ser quan van començar a impartir-se les sessions pertanyents.

La finalitat d’aquesta formació es transmetre una comprensió general de la perspectiva de gènere en l’administració pública, al mateix temps que es fa una anàlisi crític de la realitat per tal de comprendre la importància de promoure la igualtat en tots els aspectes, i l’ús del llenguatge inclusiu en l’estructura funcionarial.

L’encarregada d’impartir el curs serà la nostra agent d’Igualtat, Sonia Morató, que mitjançant un treball dinàmic garantirà al cos funcionarial una millor comprensió dels conceptes treballats.

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.