fbpx

EQUÀLITAT implementarà de nou el II Pla Municipal d’Igualtat de Bellreguard

Bellreguard, igualdad

L’Ajuntament de Bellreguard ha acordat un conveni amb EQUÀLITAT per a implementar les accions del II Pla Municipal d’Igualtatl de Bellreguard, confiant una vegada més en la nostra entitat.

El projecte de promoció de la igualtat constarà d’importants accions enfocades a diferents àmbits, tals com una campanya de sensibilització sobre violència masclista dirigida a joves, la revisió documental i gràfica dels documents de l’ajuntament, sessions d’orientació laboral amb perspectiva de gènere o l’edició d’un concurs municipal de relats en matèria d’igualtat d’oportunitats.

La coordinació del projecte estarà en mans del politòleg i agent d’igualtat, Jose L. Sahuquillo, que guiarà al llarg de 2018 tot el procés per a aconseguir l’èxit i la implementació en les pròximes accions que es posaran en funcionament a Bellreguard.

La iniciativa comptarà amb el treball i la col·laboració de l’equip de professionals transversals de l’entitat, on prevalen els perfils acadèmics de persones especialistes en sociologia, politologia, periodisme i d’agents d’igualtat.

Comunicació EQUÀLITAT.

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!