fbpx

EQUÀLITAT impulsa els Pressupostos Participatius 2018 de Palmera

EQUÀLITAT impulsa els Pressupostos Participatius 2018 de Palmera

Gobierno abierto, Palmera

 

  • El projecte es durà a terme gràcies a una subvenció destinada als municipis de la província de València per al foment de la Participació Ciutadana, Transparència i Accés a la Informació Pública
  • Les accions es faran a través d’un portal de participació ciutadana

L’Ajuntament de Palmera ha confiat en l’experiència i gran trajectòria professional d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, per a dur a terme els que seran els seus primers Pressupostos Participatius.

Gràcies als 7.000 euros concedits per la Diputació de València a través de la subvenció destinada als municipis de la província per al foment de la Participació Ciutadana, Transparència i Accés a la Informació Pública, Palmera podrà desenvolupar aquest projecte darrere del lema “Palmera Decideix”.

De manera participativa, tota la ciutadania que ho desitge podrà presentar les seues propostes obertament. Unes propostes, que després de ser avaluades baix els criteris establerts pels tècnics, seran votades pels mateixos veïns i veïnes mitjançant un portal propi de l’ajuntament.

A més a més, dins d’aquest projecte estan incloses accions de dinamització com assemblees i tallers, entre altres.

EQUÀLITAT va aconseguir en l’última convocatòria de subvencions, projectes per a sis ajuntaments de la província de València, aconseguint així ser la primera consultora del territori valencià en matèria de participació i transparència.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.