fbpx

EQUÀLITAT incorpora a la seua plantilla noves persones en pràctiques

EQUÀLITAT incorpora a la seua plantilla noves persones en pràctiques

empresa, equipo
  • Les contractacions han sigut possibles gràcies al conveni amb la UV
  • Les alumnes estaran amb nosaltres durant un període de 3 mesos

El passat divendres, 1 de febrer de 2019, tres noves persones procedents de la Universitat de València s’han incorporat a la plantilla d’EQUÀLITAT per un període de tres mesos.

La nostra firma ha signat conveni amb la Facultat de Ciències Socials i la Facultat de Dret perquè alumnes del Grau en Sociologia i el Grau en Ciències Polítiques tinguen l’oportunitat de fer ací les seues respectives pràctiques curriculars.

Les alumnes desenvoluparan accions de comunicació, disseny, polítiques públiques d’igualtat i implementacions de polítiques de govern obert, entre altres.

A aquestes tres persones se’ls suma altra procedent del conveni amb el Màster de Polítiques d’Igualtat de la UV, que va començar amb nosaltres a principis del mes de gener 2019 i a dia de hui ja està immersa en gran part dels projectes de la firma.

“Ens agrada molt renovar cada any aquests convenis i així brindar l’oportunitat d’aprender a l’alumnat de la Universitat de València, considerada una de les millors universitats del territori espanyol” comenta el soci-director i politòleg d’EQUÀLITAT, José Luis Sahuquillo.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.