• L’Ajuntament de Muro d’Alcoi programa una formació per a la prevenció, detecció i actuació enfront de la violència de gènere i masclista.
  • EQUÀLITAT, participació i igualtat realitzarà aquesta jornada per mitjà de les nostres tècniques especialitzades en igualtat i violència de gènere

L’Ajuntament de Muro d’Alcoi ha programat unes jornades de formació per a les persones integrants que componen la “Mesa de prevenció i actuació front la violència de gènere” del municipi. Aquestes jornades estaran impartides per la nostra tècnica de EQUÀLITAT especialitzada en igualtat i violència de gènere, Laura Hervás.

Aquesta jornada, titulada “Prevenció, detecció i actuació front de la violència de gènere i masclista” tindrà una duració de 12 hores, repartides en quatre sessions de tres hores cadascuna.

Amb la realització d’aquestes sessions es pretén introduir a la perspectiva de gènere i prevenció i actuació enfront de la violència de gènere i masclista, mitjançant la sensibilització en matèria d’igualtat i polítiques inclusives, donant a conéixer la normativa específica en matèria d’igualtat i violència de gènere, oferint recursos per a promoure una educació igualitària i diversa de manera preventiva enfront de la violència masclista, i oferint els recursos per a la coordinació i actuació de les diverses persones agents implicades. Aquesta jornada es realitzarà al setembre d’aquest enguany.

Des de EQUÀLITAT participació i igualtat volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Muro d’Alcoi per la confiança dipositada en el nostre equip. Més de deu anys ens avalen en la lluita contra la violència de gènere i en promoció de la igualtat de dones i homes, amb una metodologia pròpia i establida per personal experta, i que un gran nombre de municipis de la província d’Alacant s’han pogut beneficiar.  El nostre objectiu és formar i sensibilitzar al major nombre de persones en matèria d’igualtat de gènere i violència masclista, per a erradicar aquesta xacra social dels nostres municipis i localitats, per la qual cosa ens enorgulleix que una població tan compromesa, com és Muro d’Alcoi, haja pensat en el nostre equip tècnic en la realització d’aquesta jornada. Aquesta confiança serà corresposta per un treball seriós i rigorós, de l’única manera que sabem realitzar els nostres projectes.

Comunicació EQUÀLITAT